Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Orgatec 2018 in Keulen

Leolux lanceert nieuw merk voor interieurontwerpers en achitecten

Leolux is dit jaar voor het eerst aanwezig op Orgatec: de tweejaarlijkse beurs voor werkomgevingen en ontmoetingsruimtes die van 23 tot 27 oktober plaatsvindt in Keulen. Tijdens dit evenement introduceert de Nederlandse meubelfabrikant een nieuw merk: Leolux LX.

Speciaal voor interieurontwerpers en architecten brengt LX een kernselectie van Leolux en Pode modellen die dankzij hun veelzijdigheid, modulariteit en expressiviteit geschikt zijn voor toepassing in zakelijke omgevingen. Hier ligt de focus op lobby’s, informele ontmoetingsplekken, vergaderruimtes en restaurants.

Leolux LX faciliteert makers van professionele interieurs in hun creativiteit en expressie, wat tot uiting komt in de pay-off ‘empowering expression’. Het nieuwe merk krijgt een eigen identiteit die vanaf 1 oktober 2018 onthuld wordt op www.leolux-lx.com

Naast verschillende productuitbreidingen toont het merk nieuwe zitoplossingen van Formstelle (DE) en Patrick Belli (NL).

Meer informatie:
Leolux
www.leolux.nl 

 

Publicatiedatum: