Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Italiaans vakmanschap in de hoogst haalbare kwaliteit ter wereld'

Francesco Rota komt met kleurrijke tuinmeubel

Designer Francesco Rota heeft een nieuwe bank toegevoegd aan het assortiment kleurrijke buitenmeubels van Paola Lenti. Volgens de ontwerper laat je hiermee vrienden zien dat je net zoveel van je tuin houdt als van je woonkamer. 

Oasi, zo heet het zitmeubiliair, is gebaseerd op een enkele module die kan worden gebruikt als een eenvoudige poef, leunstoel of deel van een sofa met toevoeging van arm- en rugleuningen. De basisstructuur, arm- en rugleuningen zijn samengesteld uit staal en bedekt met een gepatenteerd thermogevormd plastic genaamd Diade. Rechthoekige kussens rusten binnen de structuren en zorgen ervoor dat ze blijven zitten. De klant kiest zelf uit de duurzame outdoor-stoffen van Paola Lenti.

Sinds 1994 is het Italiaanse Paola Lenti een internationale referentie in de wereld van topdesign voor buiten en binnen. De grenzen zijn totaal vervaagd met de ongekende mogelijkheden in kleur en materiaal. Paola Lenti creĆ«ert nieuwe landschappen waarin tegenstellingen complementair aan elkaar worden: heden en verleden, interieur en exterieur, traditie en technologie. Van luxe zitelementen tot met hand gehaakte bloemen tapijten. Alles wordt gemaakt van de exclusieve Paola Lenti high-tech garen die volledig weersbestendig zijn. De collectie weerspiegelt pure elegantie, stijl en Italiaans vakmanschap in de hoogst haalbare kwaliteit ter wereld.

Meer informatie:
www.paolalenti.com

Publicatiedatum: