Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designfotograaf en Cocoon werken samen

Paulina Arcklin gaat de samenwerking aan met Cocoon. Het label staat voor vakmanschap, tijdloos design en duurzame materialen. Deze zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. De visie hiervan weerspiegelt de exclusieve badkamercollecties en internationale ontwerpprojecten.

Een van 's werelds meest gerenommeerde designfotografen en bloggers werkt nu samen met het label om exclusieve fotoshoots te maken in Milaan. Cocoon zal veel van deze samenwerking delen. 

Cocoon ontwerpt producten om er mensen gelukkig van te maken. Ook om comfort te brengen en de persoonlijke identiteit te omarmen. Mensen moeten in de huidige maatschappij een plek hebben om te herladen voor nieuwe avonturen en prestaties. Een plek hebben die je thuis noemt. Een plek om te 'Cocoonen'. Het bedrijf is in 2005 opgericht door Seb Ackerstaff & Jessie Verdonschot.

Meer informatie:
COCOON
www.bycocoon.com 

Publicatiedatum: