Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kettal debuteert op Orgatec

Kettal gaat zijn debuut maken op de beurs Orgatec, die plaatsvindt van 23 tot en met 27 oktober. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in tuinmeubilair. Op de beurs zal de Spaanse onderneming nieuwe producten en materialen presenteren die zijn aangepast aan het ontwerp en de functionaliteit van kantoorruimten. 

Het gaat hier met name om lobby's, lounges, servicegebieden en vergaderruimten. Het bedrijf werkt al jarenlang aan de ontwikkeling van een breed assortiment outdoorproducten. Deze expertise hebben ze nu toegepast bij het ontwerp van de producten voor kantoorruimten. 

Kettal hecht veel belang aan comfort en functionaliteit bij het gebruik van goede materialen. Dit resulteert in duurzame producten van hoge kwaliteit. De in Spanje gevestigde onderneming is een echt familiebedrijf, wat in 1964 is opgericht. Het is trots op de Europese kwaliteit met alle producten die vervaardigd zijn in eigen fabrieken in Spanje. 

Meer informatie:
Kettal
www.kettal.com 

Publicatiedatum: