Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carpet Right maakt ruimte voor verkoop matrassen

Emma legt zich neer in 200 winkels

Emma timmert flink aan de weg. Onlangs meldde ons nieuwsplatform dat de matrassenfabrikant Ikea van de eerste plaats had gestoten wat betreft het online zoeken naar matrassen door de consument. Die positie lijkt zich verder te versterken, want de matrassen van Emma komen nu in 200 Britse winkels van Carpet Right te liggen.

 

 

 

Het bekroonde Emma Hybride-matras komt in een paar honderd Britse winkels te liggen.

Het Emma matras wordt in 12 Europese landen verkocht. In zes van deze landen is het door onafhankelijke organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. In Nederland is Emma door de Consumentenbond al meerdere keren als Beste uit de Test gekomen. Ook in Italiƫ, Engeland, Portugal, Belgiƫ en Frankrijk scoort het matras goed.
Om vaste voet aan Britse wal te krijgen, is Emma een zogeheten strategische retailpartnerschap aangegaan met Carpet Right.
Het Emma matras staat erom bekend dat zich perfect aan je lichaam aanpast door de combinatie van een laag koudschuim, daartussen traagschuim en bovenop een ademende laag Airgocell schuim. Het matras is geschikt voor zijslapers, buikslapers, rugslapers en mensen die veel bewegen in de slaap.

Meer informatie:
www.emma-matras.nl