Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moderne relax ruimte

Kvik breidt uit met PRATO X

Het Deense Kvik heeft een modern design toegevoegd aan hun assortiment keukens: Prato. Het bedrijf heeft kosten noch moeite gespaard om een keuken te ontwikkelen die in alle behoeften voorziet van het alledaagse leven. 

De nadruk van dit ontwerp ligt op de prijs en op doordacht Deens design. De lat wordt hoog gelegd. Elke dag wordt gewerkt aan de ontwikkeling van intelligente oplossingen om Deens design tegen lage prijzen aan te kunnen bieden. 

Prato is een mooi ontwerp met scherpe kanten. Hierdoor krijgt het design een exclusieve uitstraling gecombineerd met een rustige en minimalistische look. De zwarte lijnen op de deuren en panelen zorgen voor een spannend contrast in het design. De handgrepen zijn zo ontworpen dat de keuken een slankere uitstraling krijgt. Dit is ook zo bedacht om de verfijnde tradities van het Deense design nog meer te benadrukken. Het geheel zorgt voor een ruimte die hand in hand gaat met een eenvoudige levensstijl die in balans is. 

Met Prato wordt een nieuwe X module geïntroduceerd. Deze is ontwikkeld om de grenzen tussen keuken en woonkamer of een verfijnde en natuurlijke manier te laten vervagen. De keerbare schuifdeuren zij dynamisch en flexibel en kunnen gebruikt worden om de uitstraling aan te passen aan seizoen, humeur of behoeften. 

De X module is het resultaat van een nauwe samenwerking met het Deense designduo byKato en het beroemde meubelbedrijf Andersen møbler. 

Meer informatie:
Kvik
Email: info@kvik.com 
www.kvik.nl