Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wereldleider in sector hoogwaardig Italiaans design

B & B Italia Group neemt Azucena over

B & B Italia heeft het historische Italiaanse merk Azucena, opgericht in 1947 door de architecten Luigi Caccia Dominioni, Ignazio Gardella en Corrado Corradi Dell'Acqua, overgenomen. Het merk, dat de drie architecten Azucena noemden naar de zigeuner in het toneelstuk Trovatore, is gemaakt om het door hen ontworpen meubel bijeen te brengen voor architecturale projecten. En meer om een ​​eigen meubelcollectie te vormen.

Een selectie iconische, originele stukken wordt in productie genomen.

Vanaf oktober 2018 wordt het merk Azucena gecommercialiseerd met de re-edities van de eerste 20 producten ontworpen door Luigi Caccia Dominioni - een van de meest illustere ontwerpers en architecten van Italië in de naoorlogse periode. Deze stukken zijn al aanwezig door B & B Italia tijdens de Salone del Mobile.
De B ​​& B Italia Group heeft een exclusieve licentieovereenkomst voor exclusieve productie en distributie van een iconische originele stukken, te weten: de Catilina-stoel (ook in de lage, kleine en kruk versies); de fauteuils ABCD (met bankverlenging), Toro (met de bank en ottomaneversies), Poolpositie, Nonaro (ook met de bank, de stoel, de kleine lijst en de kruk), en Chinotto; de Cilindro poef;de tafels en kleine tafels Cavalletto, Fasce Cromate en Fascia Specchiata; en ten slotte de lampen Poltrona, Base Ghisa, Monachella en Imbuto.

 

De Luigi Caccia Dominioni-collectie is beschikbaar in Italië en het buitenland, in de belangrijkste B & B Italia monobrand-winkels en ook in een exclusieve reeks geselecteerde winkels. Voor meer informatie over het merk, de producten en geautoriseerde dealers, zal de website www.azucena.it in oktober operationeel zijn.
De merkcollecties van Azucena zullen worden vermeld naast de merken B & B Italia, Maxalto en Arclinea, met als doel de positionering in de sector van meer toonaangevende in de sector van highwaardig Italiaans design.

Meer informatie:
www.bebitalia.com