Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AIM WINNAAR IF DESIGN AWARD EN RED DOT AWARD 2018

Details uit het verleden, winnaar van vandaag

Not Only White heeft de iF DESIGN AWARD 2018 en de Red Dot Award 2018 gewonnen voor haar Aim wastafel. Met de interpretatie van nostalgie in een moderne context heeft de Nederlandse ontwerper Joost van der Vecht met deze prestigieuze internationale designprijzen geschiedenis geschreven.


“Geef details uit het verleden opnieuw vorm en betekenis.” De opdracht waar Joost van der Vecht mee aan de slag ging voor Not Only White. Hij deed onderzoek naar de verschillende karakteristieken van wastafels uit de vorige eeuw. Met als resultaat de Aim wastafel.

De rand aan de buitenkant van de wastafel is elementair en vormt de basis van het ontwerp. De binnenkant is zacht en afgerond, wat doorgevoerd is tot in de bijna onzichtbare welving van de overloop.

Om deze fijne detaillering tot zijn recht te laten komen is de Aim uitgevoerd in het solid surface materiaal Cristalplant. De zwarte soft touch coating vergroot de aantrekkingskracht om de wastafel aan te willen raken en geeft de onderzijde van de wastafel extra aandacht; een element dat vaak wordt verborgen. Het handdoekenrek, verkrijgbaar in wit en zwart gepoedercoat staal, maakt de Aim als de nieuwe interpretatie van nostalgie compleet. De iF DESIGN AWARD en de Red Dot Award bezegelen dit kwalitatief hoogstaande design, dat op zijn beurt nu een inspiratie voor de toekomst is.

Meer informatie:
Not Only White B.V.
Stuyvesantstraat 17-HS
NL - 1058 AJ Amsterdam
T +31 (0)20 427 7947
janine@notonlywhite.com
notonlywhite.com

Publicatiedatum: