Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TOOaPICNIC laat collega's informeel overleggen

TOOaPICNIC is een in het oog springend antwoord op het vaak standaardmeubilair dat je aantreft in hedendaagse werkomgevingen.
Met de intrede van de flexibele kantoren is het werkconcept weliswaar veranderd, maar de ingrediënten zijn vaak identiek gebleven, weet Jules Vreeswijk, ontwerper en oprichter van het label.

Het ontwerp is niet alleen mooi en functioneel, het voegt ook echt iets toe aan de beleving van de ruimte. De serie heeft een doordachte constructie; aan het frame is lang gesleuteld om de zwevende zitting en het zwevende blad te behouden zonder concessies te doen aan het ontwerp.

TOOaPICNIC zit heerlijk, is erg geschikt om even informeel met een collega te overleggen. Naast elkaar, maar door het praktische tafeltje in het midden heeft ieder toch zijn eigen domein. Een geïntegreerd stopcontact in de rug van de bank is optioneel en wordt steeds vaker toegepast omdat het tafeltje ook erg geschikt is om aan te werken met laptop of tablet.



Het label bestaat inmiddels vijf jaar. De hoogwaardige ontwerpen worden in Nederland geproduceerd en vinden vanuit daar hun weg naar bedrijven, hotels en publieke ruimten binnen Nederland maar ook daarbuiten. De producten zijn in meerdere kleuren en samenstellingen verkrijgbaar.

TOOtheZOO zal dit jaar weer te zien zijn op Architecture World (onderdeel van Orgatec 2018).

Meer informatie:
TOOtheZoo
Email: julesvreeswijk@toothezoo.nl 
www.toothezoo.nl