Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bohemian, casual of metropolitisch

Najaarscollectie House in Style geïnspireerd door pure natuurkleuren

Met de nieuwste homecollectie van House in Style houd je het warme gevoel van de (na)zomer vast, ook als de dagen korter en frisser worden. Designer en founder Desiree Schouten liet zich voor de FW2018 collectie inspireren door de rijkheid en rust van pure natuurkleuren. In eigen studio ontwikkelde kleuren als copper, blossom, clay, coconut en olive kenmerken het luxe bedlinnen en de frisse homeliving collectie, waaronder grove, handgebreide plaids en kussens. Een deel van de collectie is handgemaakt en limited edition. Op veler verzoek lanceert House of Style dit najaar aanvullend voor alle stijlcollecties bijpassende hoeslakens in diverse high end katoenen jersey- en satijnkwaliteiten. 

Bohemian, casual of metropolitisch
De House in Style wintercollectie is uitgewerkt in thema’s die aansluiten op verschillende woonstijlen. Zo ontstaan eindeloze combinatiemogelijkheden. Fashionably shabby chic is herkenbaar aan diepe, intense en aardse kleuren (zoals kohl, marble, copper en mud) en dekbedovertrekken met een bohemian touch, zoals een fijne ajourrand of jeansnaad. De stoffen worden op speciale wijze gekleurd en gewassen, dat maakt ze heerlijk zacht en makkelijk te onderhouden. De sporty & casual lijn is herkenbaar aan het easy, non iron katoenen jersey en lichte, luchtige kleuren met een stoere touch, zoals stone, grey en olive. Op en top high end is de sophisticated luxury collectie. Top of the bill is het hoogwaardige satijn met een garendichtheid van 600 en luxe plooirand of ajour de venice. De lichte kleuren met warme ondertoon blenden perfect met de intense, diepe tonen. Samen geven ze het metropolitische gevoel van een luxe hotelkamer in een wereldstad.

Beste kwaliteit
House in Style kiest voor alle collecties alleen de beste kwaliteiten linnen, percale, jersey en satijn. De hoge dichtheid van de garens zorgt voor een geweldige uitstraling, een intense kleurbeleving en geweldig slaapcomfort. Desiree: “Het thema voor dit najaar is ‘make your home your loveliest home’. Je allerliefste thuis creëer je als je niet alleen kiest voor bedlinnen dat er geweldig uitziet. Het is minstens zo belangrijk dat je er heerlijk in slaapt. Nergens in huis breng je zoveel tijd door als in de slaapkamer. Daar leg je de basis voor hoe je je voelt, elke dag opnieuw. Met onze collecties willen we dat geweldige gevoel van thuis zijn benadrukken in uitstraling en beleving. Daarnaast vinden we het als merk belangrijk om te ondernemen met zorg voor de aarde. Onze hele collectie wordt daarom duurzaam geproduceerd. Het is onze taak om consumenten bewuste alternatieven te bieden. Bovendien willen we een boodschap uitdragen: luxe en duurzaam gaan perfect samen!”

House in Style is in 2011 opgericht door echtpaar Pieter Schouten (ondernemer) en Desiree Schouten (textile engineer en binnenhuisarchitect). Het merk is herkenbaar door tijdloze en kwalitatief hoogwaardige producten met pure kleuren, het gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen en ambachtelijke en ISO-gecertificeerde productie in Europa met respect voor mens en milieu.

Meer informatie:
House in Style
Email: info@houseinstyle.nl 
www.houseinstyle.nl 

Publicatiedatum: