Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Porseleinmerk Ha ziet levenslicht

De Britse ontwerper Sebastian Bergne en het Japanse aardewerkbedrijf Tokyo Saikai hebben een ​​nieuw porseleinmerk gelanceerd: Ha. De twee hebben moderne designesthetiek met traditionele porseleinmaakmethoden samengevoegd. Het resultaat zijn prachtige voorwerpen, die allerlei manieren toelaten om van snijbloemen en planten te kunnen genieten.



Volgens insiders zijn het keramische producten om begeerd te worden. Zoals bijvoorbeeld een erfstuk. Maar ze zijn ook bedoeld voor mensen die gewoon van planten en bloemen houden.

De Britse industrieel ontwerper Sebastian Bergne staat bekend om het maken van alledaagse voorwerpen met een menselijke ontwerpbenadering. Hij studeerde in 1990 af aan het Royal College of Art en richtte zijn studio in hetzelfde jaar op. Zijn prestaties zijn sindsdien algemeen erkend met onder andere internationale designprijzen. Werk van hem is te bewonderen in het Museum of Modern Art (New York) en het Design Museum (Londen). Zijn ervaring maakt hem gewild als curator, docent en commentator van design.
Het aardewerkbedrijf Tokyo Saikai bestaat nog maar vijf jaar, maar heeft nu al een marktaandeel van 17% van het dagelijkse servies in Japan.

Bron:
www.haporcelain.com
Publicatiedatum: