Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook bruisend en gefilterd water

Innovatie van Quooker

Quooker heeft de kokendwaterkraan doorontwikkeld. Met de CUBE - zo heet de kraan - geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. 

Voor mineraalwaterdrinkers is de Quooker Cube een uitkomst.

Volgens Quooker brengt de CUBE nóg meer plezier in de keuken. "Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig." 
Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. 
Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. 
De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.
Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. 

Bron: www.quooker.nl
Publicatiedatum: