Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geometrieën vormen vaas en kaarsenstandaard

Verschillende basisgeometrieën zoals de cilinder, de driehoek en een bol lijken dynamisch, maar zijn eigenlijk best statisch. De ontwerper heeft deze drie momenten vastgelegd en de functies van kaarshouder en vaas deze 'kritieke' toestand gegeven, waarna hij een reeks kaarsenhouders en een vaas met de naam geometrie heeft gemaakt. 

De kandelaar wordt gevormd door een driehoek, cilinder en een bol. De vaas wordt gevormd door een driehoek en een cilinder. Verschillende materialen vertegenwoordigen de verschillende geometrieën. De bal en de cilinder zijn van staal of messing en de driehoeken van marmer, zodat het de botsing van materialen en vormcombinaties laat zien.



Mario Tsai Studio werd in de zomer van 2014 in Hangzhou opgericht, is een onderzoeksgerichte ontwerpstudio die de output van het ontwerpdenken als kern neemt, de potentiële attributen van materialen en nieuwe toepassingsmethoden onderzoekt en zich houdt aan de duurzame ontwerpmethode.

Meer informatie:
Mario Tsai Studio
Publicatiedatum: