Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hanglamp en stopcontact in 1

Het stopcontact is vaak een verborgen element in huis, omdat het over het algemeen niet als aantrekkelijk wordt beschouwd. De Douwes Lamp & Socket draait dit idee op zijn kop en transformeert iets dat schijnbaar lelijk is naar iets moois. Duurzaam geproduceerd in porselein en nu verkrijgbaar in een lichtgrijze tint die ook overeenkomt met de kleur van het elektrische draad.

 
 
De hanglamp en stopcontact worden in Nederland met de hand gemaakt. De perfecte manier om boven een vrijstaande keukentafel elektriciteit en licht te verkrijgen. De Douwes lamp is ontworpen door Lotte Douwes. Omdat stopcontacten vaak op ongunstige plekken zitten, heeft Douwes Lamp & Socket een flexibel concept ontworpen voor verschillende omgevingen, voor zowel privé- als openbare ruimten, waardoor gebruikers - zonder te veel moeite te hoeven doen - meer vrijheid hebben om een kamer op hun manier te gebruiken, en zo elke kamer ook tot hun volst kunnen benutten.
 
Meer informatie:
Menu
 
Publicatiedatum: