Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van de Amerikaanse ontwerper Paul McCobb

Preview salontafel Fritz Hansen

Fritz Hansen is verheugd de Planner salontafel-serie toe te voegen aan de portfolio van de Amerikaanse ontwerper Paul McCobb.



De Planner salontafel maakt deel uit van een collectie van de legendarische Amerikaanse ontwerper Paul McCobb die nieuw leven is ingeblazen. 

Paul McCobb was een van de leidende figuren binnen de Amerikaanse designbeweging van de jaren 50. Hij stond bekend om het creëren van slanke ontwerpen waarbij vormgeving de functie volgt. De tafelserie is hiervan een schitterend voorbeeld. Het nieuwe tafelblad is verkrijgbaar in twee soorten Turks marmer, de donkere houtskool en de lichte crème, geschikt voor elk modern huis en waardeert de eenvoud en materialen die worden gebruikt in het hedendaags design. Het gestructureerde maar toch minimalistische marmeren oppervlak wordt geplaatst op een gepoedercoate stalen basis. Het is een eerlijk ontwerp dat alleen essentiële elementen bevat - een tafelblad en een basis - om zijn doel te dienen als een praktische oplossing voor het inrichten van een interieur. 

Met de herlancering van de Planner-salontafel is 'originaliteit' het fundamentele sleutelwoord. McCobb's recept voor no-nonsense design, waarbij alleen het essentiële nodig is om zowel functionaliteit als design te verkrijgen, is een recept dat we door deze herlancering respecteren. Details zoals de vernauwing van het staal door de "voeten" van de basis, is hoe je een echt McCobb-ontwerp herkent.

Meer informatie:
Fritz Hansen
Publicatiedatum: