Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behang met iconische motieven

Cole & Son, het meest vooraanstaande behangmerk van Groot-Brittannië, lanceert voor de derde keer een behangcollectie ontstaan uit de samenwerking met het exclusieve Italiaanse designhuis Fornasetti. De collectie bestaat uit twaalf tijdloze behangen die de fantasie de vrije loop laten. Dat Cole & Son en Fornasetti een passie voor creatieve innovatie, design als kunstvorm en onberispelijk handwerk delen, is duidelijk zichtbaar in deze Fornasetti-collectie.



De collectie bestaat uit een reeks iconische motieven, variërend van fantasie-vliegmachines en architectonische elementen tot verborgen sleutels en brutale apen. Deze tijdloze motieven zijn geïnspireerd op de wonderlijke wereld van kunstenaar Piero Fornasetti. Zo geeft het populaire patroon Macchine Volanti met de karakteristieke luchtballonnen en vliegmachines een speelse fantasiewereld weer, en toont Nuvolette de bekende subtiel aangezette stormachtige wolkenlucht. 

Meer informatie:
Cole & Son
Email NL: info@bartbrugman.com
www.coleandson.nl

Publicatiedatum: