Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Postmodernistische roltafels

Het totale ontwerp van de Roll-collectie, ontworpen door Patricia Urquiola, wordt gekenmerkt door een nog artistieker en meer conceptuele benadering dan klassiek rationalisme. Het is een kleurrijke en vreugdevolle collectie en onderscheidt zich van de andere hedendaagse collecties van Kettal.



Het ontwerp van deze nieuwe bijzettafels kan als postmodernistisch worden beschouwd, gezien de basale maar toch onverwachte vormen ervan. De tafels zijn gebouwd volgens een grafisch patroon dat in alle stukken van de collectie verschijnt, een patroon waarin verschillende materialen - metaal, beton en hout - op unieke en ongebruikelijke manieren met elkaar verbonden zijn.

De tafelbladen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, aluminium, teakhout of marmer, terwijl de basis, rustend op beton, gemaakt is van opzettelijk te groot aluminium.

Meer informatie:
Kettal
Tel: +(34) 93 487 90 90 
Publicatiedatum: