Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stijlvolle vuurhaarden voor alle ruimten

Het Zweedse Vauni heeft een eenvoudige oplossing voor iedereen die een haard wil: een losstaande of aan de muur hangende vuurhaard die gemakkelijk is in het gebruik, eenvoudig te installeren, en waarvoor geen schoorsteen nodig is. Vauni’s haarden verspreiden behaaglijke warmte en zijn daarbij milieuvriendelijk.


Cupola

Vauni heeft zeven modellen haarden. De wandmodellen hangen als levende kunst aan de wand terwijl de vrijstaande modellen meer flexibiliteit geven qua plaatsing. Sommige haarden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals de Globe, en wandmodel Cupola, de populairste modellen van Vauni. Beide zijn verkrijgbaar in standaard wit of zwart, maar ook in een aantal kleuren die tijdelijk aan de collectie zijn toegevoegd. De nieuwste kleur is Nordic Rust, een roestkleurige tint. Andere kleuren zijn Crystal Pearl, Frozen Grey, Nebula Red en Stellar Black.


Globe

Globe kan worden gecombineerd met een hoge voet, zodat de haard op ooghoogte komt te staan. De houder van de biobrander is standaard zwart, maar is ook verkrijgbaar in drie varianten Dekton van Cosentino. Naast een slim en flexibel design zijn de haarden ook milieuvriendelijk omdat bio-ethanol als brandstof wordt gebruikt, wat geen roet of as achterlaat.

Meer informatie:
Vauni
Publicatiedatum: