Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vaas waarmee je alle kanten op kunt

Vaak is er op de gedekte tafel geen plaats meer voor een vaas met bloemen. Dat probleem heeft architect Eva Harlou nu opgelost door een smalle vaas te ontwerpen, die een nieuwe manier van bloemschikken mogelijk maakt.



In de Handle Vase, onderdeel van de nieuwe glascollectie van Mater Design, komen functionaliteit en schoonheid perfect samen. De vaas heeft dezelfde vorm als Double Bottle, een karaf in dezelfde collectie, en het elegante stel kan samen op de gedekte tafel worden geplaatst. De vaas neemt in tegenstelling tot een ronde vaas weinig ruimte in beslag.



Doordat de vaas los op een voet staat en een handvat heeft, kun je je bloemen er op verschillende manieren in schikken. Je kunt Handle Vase ook ophangen en je kunt hem kantelen als je een meer horizontale decoratie wilt.
De vaas is gemaakt van het zeer duurzame borosilicaatglas. Hij mag dus in de vaatwasmachine. Het eiken handvat moet je er dan wel even van afhalen. De voet en het handvat zijn van FSC-gecertificeerd eiken.

Meer informatie:
Mater Design
Tel: +45 7026 4488
Publicatiedatum: