Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tegels verrijkt met grafische designs

Say it with Flowers...

Het Italiaanse bedrijf ABK Ceramica heeft in samenwerking met ontwerpster ilaria.i een nieuwe tegellijn gelanceerd met de naam Say it with Flowers. Speciaal voor ABK heeft ilaria.i de tegels uit de Wide & Style collectie verrijkt met grafische designs. De verzameling grootformaattegels uit deze collectie biedt wandtapijtachtige afbeeldingen voor wandtoepassingen. 



Ilaria.i is in 2010 opgezet door ontwerpster Ilaria Innocenti. Zij heeft een passie voor oppervlakken en stoffen, werkt samen met verschillende Italiaanse productiebedrijven en experimenteert met het bedenken van nieuwe producten. Het resultaat dat hieruit voortvloeit is een verzameling objecten met een decoratieve smaak waarin ambachtelijke technieken, tekeningen en texturen uit de vrije hand zijn gecombineerd.



Say it with Flowers heeft als doel om de tegels een speelse stemming te geven die stijl en persoonlijkheid brengt binnen woonmilieus, zoals keukens of badkamers, maar ook binnen commerciƫle ruimten zoals restaurants. Het uiten van gedachten en emoties door bloemen is een manier van communiceren die door Say it with Flowers nieuw leven wordt ingeblazen. Om deze hoogwaardige tegels met prachtig bloemdesign te produceren, wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnologieƫn, die het mogelijk maken om porselein-aardewerkoppervlakken van hoge kwaliteit en zachtheid te verkrijgen en tevens technische prestaties van het hoogste niveau te garanderen.

Meer informatie:
ABK Group
Tel: +39 0535 761311 
Publicatiedatum: