Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Upcycling: van oud naar nieuw

Upcycling is een echte interieurtrend aan het worden. Iedereen wil tegenwoordig graag een uniek stuk in huis en niet hetzelfde als de buren. De vraag is wel: is upcycling een middel om de wereld te verbeteren of is het ook echt een winstgevend concept? Lumbono GmbH laat zien dat het een het ander niet uit hoeft te sluiten.



Lumbonos producten, verschillende type lampen, worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd op milieu- en sociaalbewuste wijze. Ze worden allemaal gemaakt van gebruikte materialen: het favoriete voetbalshirt van je zoon, het oude tafelkleed van overgroot oma, maar ook ongewoon textiel zoals zeil, postzakken en koffiezakken. En het belangrijkste: alle lampenkappen zijn gemakkelijk afneembaar en kunnen afzonderlijk worden besteld, waardoor de producten een beduidend langere levensduur hebben dan conventionele verlichting.

Upcycling is een welkom en kosteneffectief alternatief voor onze wegwerpcultuur en een uitstekende manier om de jongere generatie te laten zien hoe belangrijk het milieu is, en last but not least: het creƫert ook nog eens te gekke zakelijke kansen voor ondernemers.

Meer informatie:
Lumbono
Publicatiedatum: