Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perzisch tapijt op de muur

New Carpet is de nieuwe behangcapsulecollectie van het Italiaanse bedrijf Tecnografica die de kostbaarste Perzische tapijten reproduceren. Het bedrijf is pionier op het gebied van muurbedekking.


De collectie is verdeeld in zes lijnen: Sherazade, Sinbad, Scrina, Qamar, Budùr en Jinn. Zij vormen de inspiratiebron voor een vertaling naar verschillende grafische thema’s en kleuren.
New Carpet is een veelzijdige behangcollectie met aanpasbare dimensies die tegemoet komt aan de verschillende esthetische wensen van interieurontwerpers en consumenten. De symmetrisch geometrische motieven vormen de basis die de oosterse pracht oproept. Het rijke kleurengamma varieert van koude tinten grijs, blauw en groen tot warmere tinten beige, rood en oker en verrijkt de ruimte met charme en schoonheid.
Dankzij digitaal printen met exclusieve SD-technologie wordt de textuur, de schering en elke afzonderlijke knoop van het kostbare tapijt getrouw gereproduceerd waardoor het behang een grafisch realisme krijgt en het de ruimte een sprookjesachtige glans geeft.


Met deze nieuwe collectie bevestigd het bedrijf haar streven naar uitmuntendheid in esthetiek, technologie, maar ook met betrekking tot ecologie. De productie van New Carpet gebeurt met volledig respect voor het milieu en de gezondheid voor degene die dagelijks kunnen genieten van hun nieuwe muurbedekking. Deze is namelijk vrij van PVC, oplosmiddelen, zware metalen en formaldehyde. Ook de inkt wordt gebruikt volgens dezelfde filosofie.

Meer informatie:
Tecnografica
Tel: +39 0536 826111
Publicatiedatum: