Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuiver lanceert eerste tuinstoel

Zuiver heeft in het afgelopen voorjaar de buitenstoel Albert Kuip Garden gelanceerd. Deze is een uitbreiding op Zuivers populaire kuipstoel-serie, de Albert Kuip, die nu bestaat uit vijf varianten in vier tot zes kleuren. Het is de eerste keer dat Zuiver een tuinstoel ontwerpt. De Albert Kuip Garden is een stapelbare, lichtgewicht, aluminium buitenstoel.




Het team van Zuiver miste iets in het interieur toen de zomer aanbrak: een tuinstoel. Zo werd de comfortabele en stijlvolle fauteuil Albert Kuip geboren. De stoel is van aluminium. Het is een ontwerp dat samen gemaakt is met de Nederlandse ontwerpstudio APE. 

Het ontwerp past helemaal bij het DNA van de APE-ontwerpers. De naam van het ontwerp, Albert Kuip, geeft een humoristische knipoog naar de beroemde Albert Cuyp-markt in Amsterdam. 

De ontwerpers zijn het meest trots op het zitcomfort van de stoel. Hij is zwaar en stevig genoeg om de Nederlandse zomers te weerstaan. Doordat het een lichtgewicht is, kan hij makkelijk op verschillende plaatsen ingezet worden.

Meer informatie:
Zuiver
Publicatiedatum: