Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Door Unifloor

Meerdere vloeroplossingen gepresenteerd op BouwBeurs

Unifloor presenteert op de BouwBeurs 2019 verschillende vloeroplossingen waaronder de Redu-Panel. Dit is een egaliserend en contactgeluid reducerend vloerpaneel, geschikt voor houten draagvloeren.

''Met een opbouwhoogte van slechts 25 mm is het Panel een ideale ondervloer voor de renovatie van houten draagvloeren. De platen sluiten vlak op elkaar aan dankzij de conische veer- en groefverbinding en vormen een vlakke en stabiele ondergrond,'' aldus Unifloor.

Redu-Panel heeft een afmeting van 240 x 60 cm en is eenvoudig en snel te leggen. De panelen worden aan elkaar verbonden door de veer- en groefverbinding te verlijmen.
De ondervloer bestaat uit 18 mm spaanplaat met daaronder verlijmd een 7 mm zachtboard plaat welke uitstekende egaliserende eigenschappen heeft. De vloer behaalt een contactgeluidreductie op een kale houten draagvloer van 7 dB. De vloer wordt droog verwerkt, zonder schroeven en is direct beloopbaar. Er kunnen gratis proefmonsters besteld worden voor zowel de lange als de korte variant. 

Unifloor is specialist in ontwikkeling en productie van contactgeluid reducerende en egaliserende ondervloeren en ondervloersystemen;  PVC, linoleum, hout, kurk, laminaat, tapijt, vloerverwarming of vloerkoeling.

De BouwBeurs 2019 vindt plaats van 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs Hallencomplex. 

Meer informatie:
Unifloor 
T: 0570 – 85 55 33
info@unifloor.nl
www.unifloor.nl

Publicatiedatum: